25 de gener 2013

No escoltem Espanya!: Catalans! Catalunya! polítics i ciutadans ...

 

Catalans! Catalunya!  polítics i ciutadans ...
No escoltem Espanya!


Mai més l'"escolta espanya" de Maragall -l'avi dels Maragall- era un gest per intentar la justícia però no és possible ... MAI MÉS !!!

o ruïna i esclavatge o plenitud i llibertat ... llibertat de fer i desfer sense donar comptes a aliens estrangers i enemics, llibertat de decidir, llibertat de pactar amb qui calgui i com calgui, llibertat d'administrar el que és de Catalunya, llibertat de ser solidaris amb qui vulguem, com vulguem, quan vulguem ...

Catalans! no us deixeu enganyar ... Catalunya! no et deixis enganyar!

El pacte dels 500 anys ja s'ha acabat!

Ha estat malament ... un fracàs terrible per a nosaltres ... no ens hem entès amb els espanyols, han estat abusos i perversos ... ens han colpejat i robat una vegada darrera d'una altra ... i així dia a dia, mes a mes, any rere any, una centúria i una altra fins a sumar-ne més de cinc ...

... robatoris de tots tipus, materials, immaterials, de dignitat, esportius, artístics, de prestigi ... ens han emmanillat la llibertat amb totes les baixeses de que són tan capaços  ... morts ... tortures ... violència ... bombardejos ... enganys ... impagaments ... supeditacions ... assassinats ... injustícies flagrants ... colonització continuada dia a dia, segona a segon ... empresonaments ... xantatges ... confinaments ... genocidi ... atacs a la llengua ... trepitjant contínuament les transferències actualment assolides ... escanyant-les amb el  finançament insuficient o retardat expressament, són els reis de l'incompliment i la venjança encoberta ...

Prou de tot això !!! deia el meu avi.

Prou d'això !!! digué el Doctor Domènech al costat dels traspassats Barrera i Broggi en la manifestació "Per la Independència" del 9 de juliol del 2011.

Prou d'això !!! diguem-ho tots! no ens deixem enganyar una altra vegada!

Ara, Espanya, no pot fer res contra nosaltres! S'ha acabat l'hora de les vexacions i de les violències, ara no manen ells, ara mana Europa, una gent molt més democràtica i civilitzada que no pas Espanya i els espanyols.

Ara, en els nostres verals, el que val és la voluntat democràtica del Poble!

Nosaltres, els catalans, només hem volgut viure i deixar viure ... ells, no!, ells són possessius "Catalunya és d'Espanya des de fa cinc cents anys" l'"Espanya assimilada" en deien i encara s'ho creuen. Assimilada per la força de la desraó i de la cruel violència ... Prou!

No ens deixem enganyar! Trenquem de pressa perquè aquesta gent són com una aranya verinosa, com una serp "viuda i negra" que mata fulminant si et pot abastar!

Són com un lleó foll i ferotge amb una gana insaciable que veuen perdre la carn que fa tants segles roseguen! Són com una gegant paparra enganxada al mugró més tendre de la terra catalana! temen perdre la llet que els és gratuïta gràcies a segles de terror i de vergonyosa fatxendaria.

Catalans! desperteu! No som seus! no som de "la morta" ... som lliures!
som lliures i som cridats com ho són tots els pobles a la plena llibertat i a la plenitud en tots els ordres.

Lluny de nosaltres Espanya i els espanyols ... Fora!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog