27 de gener 2013

Preparar el nostre futur proper !


MagdalenaMontsegur | diumenge, 27 de gener de 2013 | 11:46h
Els Parlaments de Catalunya, Pais valencià o Balears són la representació dels partits polítics que han guanyat les curses electorals.

Però caldria que existix una segona cambra, el Consell d'Estat Català, que aplegues a les organitzacions cíviques sectorials com: Sindicats, patronals, Tercer Sector, associacions de veins, associacions culturals i esportives i similars per ocupar-se dels afers sectorials de la vida social, econòmica i culturals.

Cal urgentment una Constitució Catalana, redactada de manera breu, conscisa que reculli els valors fonamentals i la seva evolució. A l'estil català, pròpi del Dret consitudinari.

Cal urgentment una Llei electoral catalana que procuri per afavorir la democràcia directe i participativa, que representi a la ciutadania en els seus àmbits territorials.

També convé articular institucions a nivell dels països catalans, constituir ja una Confederació Catalana que aplegui a partits i organitzacions socials de tots els països amb els que compartim cultura i objectius nacionals.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog